skip to Main Content
Privé chauffeur
€29,- per uur
BOB-chauffeur
€24,50 per uur
Artiesten chauffeur
Op aanvraag
De prijsberekening

Prijsberekening

In rekening worden gebracht de uren die de chauffeur chauffeurend (=rijtijd), c.q. wachtend (=wachttijd) ten behoeve van de opdrachtgever doorbrengt, waarbij naar boven afgerond wordt op één vierde uur. De door de chauffeur gemaakte reistijd (voorrij-uren) wordt niet in rekening gebracht indien de chauffeur het startadres binnen een kwartier heeft kunnen bereiken. Is de door de chauffeur gemaakte reistijd langer dan een kwartier dan wordt het eerste kwartier van zowel de reistijd voor de rit als de reistijd na de rit (bij hetzelfde vertrek- als eindpunt) niet in rekening gebracht.

Uren

Indien het startadres afwijkend is van het eindadres, worden de reisuren retour naar het startadres in rekening gebracht. Per rit wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht. Voor avond-, nacht- en weekendritten wordt geen extra toeslag per uur geheven, maar wel wordt er minimaal 4 uur in rekening gebracht. Dit geldt ’s avonds vanaf 22.00 uur. De kosten voor het eten van de chauffeur tijdens een rit vanaf 8 uur zijn € 7,50.

Reiskosten

Doordat onze chauffeurs veelal studenten zijn en beschikken over een OV-chipkaart zullen er over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Aangezien de meeste chauffeurs een week-OV hebben, zal dit bij weekendritten wel vaker voorkomen. Bij ritten waarbij de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om naar het startadres of eindadres te rijden, zal een vergoeding van € 0,33 per km worden doorberekend. Dit komt voornamelijk voor bij ritten die zeer vroeg in de ochtend aanvangen ofwel bij ritten waarbij ’s avonds laat pas het eindadres wordt bereikt.

Back To Top